misstyndero

Det nya

Publicerad 2011-11-30 14:14:28 i Vardag,

Ja det nya livet vi alla pratar om vecka till vecka ....idag tog jag tag i det igen:P
30 min power Walk på löpbandet
Sedan 30 min mag och rygg träning
Avslutade med 15 min rehab knä och vrister
Och för att inte glömma stretch efter de :)

Nu ska jag prova det nya livet igen får vi se hur de går denna gång :)
Sedan så ska några på jobbet gå för en barn organisation i stället för att få en jul klapp från jobbet :) tycker det är en underbar ide , vi har även delat upp de olika avdelningarna för att se vilka som kommer längst :) sjukt taggad och tycker det är toppen att göra de för en god sak :)

Nä dags att jobba kram på er

30/11

Publicerad 2011-11-30 11:34:30 i Vardag,

Hej på er :) tänka sig imorgon är de 1 december och det ser ut att bli den 1 december utan snö för mig ..,
Därför har jag heller inte fått någon jul känsla helt än heller .
Idag skiner solen och det är +8 grader ut ... Ja förra året hade jag -25 denna dag :P haha lite skillnad kan vi säga . Igår strejkade min dator ett tag samt min mobil då jag lyckades uppdatera dem i programvaran igen ... Hjälp var irriterad jag var ett tag .

Men allt löste sig så gott som , bara musiken som jag äntligen sorterat som försvann .
La mig dock ganska ledd och irriterad men de var över en helt annan sak , så idag åker jag till jobbet tidigare för att träna så jag kan vara glad resten av dagen :) jobbar sent idag så de blir en lugn kväll, tänkte även träna imorgon . Så less på massa saker och bästa sättet är att träna då för mig , sedan är jag jätte nervös inför söndag då jag ska åka och prov rida hästen. Det var några årsedan jag red men de säger de är som att när man väl lärt sig cykla eller köra bil det sitter i ryggmärgen , det lär ni få veta då :)

Nä dags för skicka iväg lite jobb mail :)

Kram på er


Liknande inlägg

go kväll:)

Publicerad 2011-11-29 22:46:55 i Vardag,

Hej på er igen , dagen har varit toppen:) Massagen kändes om vi säger så kommer nog ha träningsvärk på ryggen imorgon:) Men behandlingen tog verkligen avr helt borta efter fick sitta kvar på jobbet och ta en kopp te för att komma tillbaka till nuet.  Sedan hem fixa inför middagen med Dasha fixade även matlådor inför veckan denna gång blev det pastasallad med kyckling och lite gott :) Sedan full rulle med middagen som blev lax på asiatiskt vis :) Sedan till efterrätt chervre pepparkakor och mango/appelsin i ugnen för att få ltie sött och syrlig till :)

Vi pratade om allt och inget de var riktigt skönt , bara få ventilera tankar behövs ibland.Just nu är jag nog en av de få i sthlm som längtar efter snö..blir galen av att inte ens fått se en snöflinga falla, vill ha snö!
Imorgon blir det träning innan det blir jobb sedan på kvällen blir de någon film :) EN vanlig dag helt enkelt ...

nä dags att sova kram på er

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela