misstyndero

Chill på taket :)

Publicerad 2010-08-29 19:40:41 i Vardag,

Hej på er :)

min dag har varit helt okej , den rullar frammåt och imorgon är jag ledig tills på onsdag så sjukt underbart. Kom hem idag lycklig över att komma hem stöter åter igen på en katt ...detta är nu 4 gången , men så klart bara 3 gången sedan jag upptäckte att min allergi här nere inte pallar så mycket fukt och katter . Detta är dessa personer medvetna om men ändå släpar in katter , lite less över det hela ....ska  troligen inte skriva det här men nu skiter ja i de.  Nu tycker jag bara det är sjukt respektlöst .....

Hemma i sveiger funakr det kanon bra med djur och jag älskar dem , men när ja är här nere då det är så hög luftfuktighet så tar mina lugnor upp dammet från deras päls och jag blir överkänslig mot dem och de funkar inte alls. Hade ja inte kännt av något så ahde de varit okej , men sedan ja kom ner har ja fått tagit medicin 3 ggr tack vare detta ....Så nu känner ja bara att ja vill inte göra det igen . Som kanske är förståligt ? eller är ja över känslig i frågan?

jaja sedan ja slutat jobbet har jag haft film kväll..eller mer serie, kikar på Glee kan inte släppa den haha helt fast . Inte sådan typ av serie jag bruakr gilla men nu gör ja det , senare blir det Eclips...alla andra ska ut men ja skippar de. En annan sak med Imorgon har jag varit här 3 månader :) och det är drygt 2 månader kvar :) Tänk vad tiden går fort :)

Ska bli mysigt att träffa mamma och mormor och morfar imorgon :) de landar runt 12 , så fram till 11.45 kan ja sova :D lyx lyx


Lite musik som ja gillar
Jag gillar så myckey musik och låtar, men mitt namn minne är noll ..haha bara att fråga min kusiner :P Det är dom som har musik snille :Pnä nu ska jag fortsätta min film kväll :) Skriver imorgon någon gång :)

kram på er

just ja Lycka till på nya jobbet imorgon Cicci :D

På taket

Publicerad 2010-08-28 18:34:42 i Vardag,

Nu sitter ja och Eeva på taket och njuter av utsikten över havet som vi har :) Helt slut i kroppen och huvudet idag , så efter detta blir det film och någon serie :) jobbet ahr gått bra och allt rullar på , på måndag kommer mamma ,mormor och mofar :) kommer bli mysigt träffa dem igen , sedan var det allt förlängesedan ja var utomlands med dem :)
Hoppas ni har en mysig kväll allihopa, här kommer ne liten låt till kvällen

En bra version på denna låt tycker jag :)kram på er

Liknande inlägg

Trying

Publicerad 2010-08-27 19:36:57 i Vardag,

Försöker att inte tänka så myckey utan att bara leva ...

JA det kan sammanfatta mig , jag är lite för bra att tänka på allt lite för mysket ibland ....eller väldigt ofta. Men jag förösker bättra mig det är de som är huvudsaken :P Ja sitter åter på taket igen , efter ha städat köket badrummet toaletten pluss mitt rum :) så nu är mitt rum mysigt igen , blir ju lite kaos då man ska bo allt för många i mitt lilla rum. Idag åkte gabbie som sagt hem , så nu är ja ensam ..kändes lite konstigt att komma hem till rummet och igen var där. Man vänjer sig allt för snabbt att ha folk omrking sig eller ha någon där. Tänkte ni skulle få se lite bilder på mitt rum för er som inte varit där :)mitt rum från min lilla "balkong"

om man kikar ut från mitt rum mot lilla "balkongen"

 

min insperations vägg där hamnar dikter tankar ord ...osv :)


mina små stenar :) giller dem väldigt mycket :)

nä nu blir det filmmys nere i sängen ..kömmer kännas lite ensamt

kram på er

 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela