misstyndero

kroppsmätning och 4 månader av kostschema

Publicerad 2013-12-20 13:54:00 i Träning, Vardag,

Hej på er
Idag klev jag i mål på den första etappen av mina mål , min andra kroppsmätning  och sedan även slutet på mina 14 veckors kostschema.
Kan börja med resultatet av kostshemat , målet där var att gå stabilt ner i vikt men ändå få behålla muskler.
 
 
Reslutatet blev
Vikten -4 kg
Underbyst -6 cm
Smalaste delen av midjan - 6 cm
2 cm under naveln  - 5 cm
Studs -3 cm
vader -0,5 cm
resten av kroppen är den samma :)
 
 
Kroppsmätningen gick fint , all träning har gett resultat dock så har jag lågt blodtryck som troligen beror på att jag kört mycket kondition sedan rätt tung styrke träning.  Så mitt blodtryck denna gång 135/75 , min puls låg på 52.
Resterande resultat då/nu
Vikt  75/73,5 kg
BMI 24,5 /24
Muskler Kg 46,7/ 47,2 kg
höger arm 2,4 /2,4
vänster arm 2,3/2,3
höger ben 7,7/7,7
vänster ben 7,7/7,7
Muskler bål 26,6/27,1
 
Fett % 34,5/32,4
höger arm 33,3/31
vänster arm 34,3/31
höger ben 36,3 /36,2
vänster ben 37,7/35,2
Bål 33,1 / 34,4
 
På ett halv år är jag nöjd med detta och med tanke jag bara kört kardio 2 månader kan jag tänka mig hur mycket de kommer bli resultat om jag fortsätter :)
 
Nu blir det vila från träningen till nästa helg eller så :)
 
 
Trevlig helg på er !
 
 
 
 
 

Ett steg närmare mitt mål

Publicerad 2013-12-17 05:44:31 i Träning, Vardag,

Morgon !
Förra veckan var små tung så efter pratat med min Pt så drog jag ner på tränings passen lite , så blev ingen mer morgonkardio förutom den ofrivilliga på fredag då det var fel på tunnelbanan och det slutade med att jag gick från Enskede gård till jobbet på Stureplan 6,1 km i klackar 1h8 min . Men men 

Annars blev det ett pass bröst och axlar på torsdag kväll , fredag vilo dag och såg Elton John på kvällen . Det var kul att se även om det var segt första timmen :)
På lördag ett gött ryggpass med en ny bekant som visade mig lite nya övningar , hittade en övning jag garanterat kommer fortsätta köra . Söndag blev det armar , mötte upp Jonas alltid kul med sällskap även om man inte kör samma sak .

Igår är de ju egentligen böj måndag , men då jag efter förra gången lyckades skapa sådan träningsvärk jag knappt kunde gå på onsdag och då skulle kört knäböj med min Pt . De blev ju inget med de den gången kan jag säga ,så igår blev de istället lite chins , sedan körde jag marklyft i 1 h :P kan säga är så glad att Chris står ut och hjälper mig med allt jag tar mig an haha. Även mitt gnäll som blir ibland , tendens till de då jag är hungrig .I alla fall så här blev upplägget 
45 kg 10 reps * 1 set
55 kg 8 reps * 2 set
65 kg 6 reps * 1 set
70 kg 4 reps *1 set PB ( gjorde egentligen 6 reps men dom 2 sista var inte bröst ryggen ok på ) men är sjukt nöjd ändå , innan sommaren kunde jag inte ens rubba 70 kg
Sedan blev de ett försök på 80 kg 2 reps * 1 set , här tappade jag bröst ryggen lite igen så räknar dom inte . Men det kändes inte förfärligt tungt !:) så mitt mål på 100 kg med bra teknik känns inte omöjligt längre .
Avslutade med 6 reps på 50 kg bara för att känna efter lite . 

Nä nu morgon kondition kram på er ! 
Kämpa mot era mål ! 

Liknande inlägg

Funderingar runt mål och framtid

Publicerad 2013-12-11 20:48:18 i Träning, Vardag,

Hej på er 

Hem kommen från dagens Pt pass , känner verkligen att jag hittat rätt Pt . Känns som jag kan förklara hur jag tänker och vart mina funderingar är , han ger mig tipps och trix för att hjälpa mig vidare .  Marklyften satt fint idag , vi utvecklade även tekniken vidare :) 
Körde på 65 kg , bra bit från mitt mål .. Men med tanke på energi nivån som är just nu helt perfekt . Fick även prova köra med remmar , då jag tappar greppet lätt då det helt enkelt gör för ont i händerna . Så tror jag kommer köra marken med remmar , men ingen annan övning .

Så till det som snurrar i huvudet , hur vill jag göra med kosten resten av året ? Vad blir målriktningen med träning ? 
Pratade igenom detta lite med min Pt idag och jag känner jag skulle vilja ligga på en vikt mellan 70-73 kg , men ändå ligga på ett kcal intag att jag orkar med alla pass. Just nu märker jag det börjar bli för tungt , så inte mer än 3 morgonpass i veckan . Sedan 4 -5 styrkepass nu sista veckan innan jul :) 

Men som sagt efter jul behöver ja större energi intag för att orka träna så mycket jag vill och känns mig pigg , ska ta upp detta med Mathias som fixar kosten . Då Rasmus min Pt kommer få ta över träningsupplägget :) hoppas de ska gå att skapa en bra kombination med detta .

Svårast blir kosten , det där att ändå bygga muskler men inte läggs på sig fett . Alla har vi trivsel vinter och min ligger mellan 70-75 kg , så hoppas det finns en möjlighet att kunna ligga dör mellan . Sedan går de inte så tar jag det , för min egen skull jag vill bygga muskler då är jag beredd att gö de som krävs för det och ha energi .  Så lite vad jag kommit fram till nästa år ska det byggas muskler och utvecklas ännu mer , så får vi se vad som händer år 2015 ;) tävling ? Vem vet 

Glöm inte stödja musikhjälpen och stötta MRR - minresaräknas = tillsammans gör vi skillnad . Skicka ett sms till 72-999 med ok summan MRR
Tex . ok100 MRR  (25,50,100,150,200,500  kr det du vill bidrag med)  så bidrar du med insamlingen via minresaräknas till musikhjälpen !

Natti på er Keep on going !

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela