misstyndero

Morgon på er

Publicerad 2013-10-31 05:54:53 i Vardag,

Ja vad ska jag säga sitter på g mot mitt första morgon cardio pass :P 

Trodde nog aldrig jag skulle säga detta , har många ggr tänkt tanken men inte kommit iväg . Skyllt på något annat osv . Men nu är jag snart framme vid Hötorget :) 

Kommer börja 3 ggr i veckan på vardagen  , fram till jul . Efter jul blir det även helgerna ... Dock inte denna tid kan jag lova ;) 

Gillar ju inte alls cardio men nu kommit dit om jag vill ha de resultat jag vill ha , så är det bara kliva upp och köra . Just nu känns de inte alls så tungt, hoppade ur sängen för att inte ligga och dra mig :P

Igår körde jag mitt första pass på gymmet efter 6 dagar , hjälp vad härligt de var . Blev ett lugnt pass med chins , dips och 2 mag övningar ca 60 min . Var  bara för att testa om lilla förkylningen var borta :) 

Nä dags att köra :) 

Kram på er


Veckorna går

Publicerad 2013-10-27 18:11:52 i Träning, Vardag,

Hej på er 
vad ska man säga , allt flyter på men har fått ont i halsen så har vila från träningen men kämpar vidare med kosten :) hittar mycket insperation runt om mig även det tuffa dagarna , en av dom som inspirerar mig mer och mer är min kommande Pt rasmus . Han skrev idag ett bra och ärligt inlägg om hur det är att gå på hård diet och träning , ,många som skriver om kostschema och träning skriver sällan de jobbiga dagarna.
 
De dagar man bara vill lägga av bara bryta ihop bara ge upp , visst jag går inte på något hårt schema nu men jag får fortfarande de dagar då huvudet slår fel. Det är absolut inte meningen att detta ska vara lätt heller , men jag tror det är ytterst få som förstår hur det är. Många säger men det är ju bara att äta rätt....men jag kan lova er detta är inte så bara, du kommer få testa dig själv på många nivåer.
 
Många frågasätter även oss som väljer att gå igenom detta , varför utsätta oss för detta ? ett exempel man kan gemföra det med , har ni aldrig velat laga den perfekta maträtten eller såsen, baka den perfekta kakan?
Detsamma är det med de vi vill genom träning och kost , vi vill sträva efter det perfekta lyftet eller den ultimata kroppen eller bara orka att jobba utan slita ut oss. För vissa är matlagning terapi förvissa är träning det , det som är viktigaste att tänka på är att vi aldrig förösker pracka på någon annan våra synsätt eller levnadsätt.
 
Jag har valt att fokusera på kost och träning väldigt mycket , detta betyder inte att jag tycker illa om dom som inte gör det. JAg älskar att prata om träning och allt som hör till , diskutera det prova och se hur man utvecklas. Men bara för att jag gör det så går jag inte och prackar på andra om det elelr pratar om det med någon som inte alls är intiriserad. 
 
Sedan även om detta är en stor del av min vardag så är detta inte bara jag detta är inte bara mitt liv. Även om jag tränar 4-6 ggr i veckan gör jag så mycket mer , går på bio konserter, umgås med vänner går ut och dansar tar en drink osv. Sedan har jag vissa perioder då jag valjer att skippa alkoholen för att jag verkligen inte känner för att dricka och att jag har minst lika roligt nykter ut som full . Dessutom så mår jag bra dagen efter, alla klarar inte av att gå ut nykter . Det resperkterar jag det är inte lätt, utan man känner sig missplacerad och obekväm från början .
 
Men hur det än är du väljer själv vilket liv du vill leva och att pracka på någon annan det kommer aldrig leda någonstans. Men sedan kan man alltid övergå till att motivera och inspirera andra som är en helt annan sak.
 
SÅ i stället för att tviga alla leva som dig lev så du inspirerar andra och kämpa för dina drömamr alla har inte samma drömmar som dig ! :)
 
Live your life!
 

Liknande inlägg

Dålig uppdatering

Publicerad 2013-10-23 09:46:37 i Träning, Vardag,

Hej på er , ja uppdateringarna har hamnat efter under en tid nu . Lite pga jag inte helt vet vad ja ska skriva elelr vad ni vill läsa .. Ni måste ju ledsna på allt de jag skriver om träning så småningom eller ?
 
Men i alla fall min mamma bodde hos mig från torsdag till tisdag (igår) annars har det varit full rulle med träningen och bara komma hem och se till allt va bra med mamma. 5 tränings pass förra veckan , dom kändes riktigt bra faktiskt .
Fick med mig en kollega och träna på fredag blev renodlat dips oh magpass, längesedan jag körde genom magen så mycket så det var behövligt. annars flöt dagarna på som vanligt , i söndags vaknade jag upp tidigt iväg till gymmet mötte upp jonas som ja tränar med ibland och som hjälper mig då det behövs. Sedan iväg in till stan mötte Madde som förretsten också fyller år idag så stort grattis :)! Vi gick på lång prommis sedan hamnade vi på djurgårdsbrunn och åt soppa njöt i solen . Massa fina höst bilder:)!
 
Sedan bar det av hem laga mat som alltid på söndagar , sedan tvär dog jag vid 21:30 som alla andra kvällar nu förtiden ... kul tjej nja .men så det är när man vill ligga på topp med träningen:)
 
Och ja de flesta tror jag bara tränar och inte gör något annat så är det inte , visst jag tränar mycket men har ett liv utanför det också . Dock så sker det ofta jag umgås med min vänner på gymmet då det blir trevlig kvalitetstid :)
 
Denna vecka hitills träning , hade migrän i måndags men kände behövde komma och kör det där benpasset så iväg ändå . Energin låg allmänt seg i huvudet , men i slutet av passet var jag sjukt mycket piggare. Rekomenderar inte detta till någon , men börja lära känna min kropp vilken typ av migrän jag har . Om det är att jag har för mycket i huvudet eller om det är migrän sova dags.
 
Igår jobb kilade tidigare från jobbet (jobbat in lite timmar) Sedan tränade jag i 2 timmar bröst och axlar , de flest frågar mig också hur det kan ta sådan tid . Men tänk 7 övningar ca 7 set på varje och i varje set är det 8-12 repitetioner ....ja då tar det lång tid även om man kör på effektivt .
 
Today jobb sedan träning efter de middag :)
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela