misstyndero

Natti

Publicerad 2011-10-31 21:55:25 i Vardag,

God natt på er :) har nu fixat allt inför imorgon :) ser fram emot en lunch med fina vänner och sedan spa mys dom slutar med fotografering . Målade min naglar för första gången på 5 år haha gick la så där .
Men sov så gott med er kram

Just ja fick paket av pappa och resten av Holmsson ;) 2 skidfilmer och nya cd pennor samt några andra tusen tack love you

Trängsel

Publicerad 2011-10-31 17:09:27 i Vardag,

Hej på er :) nu rör jag mig hemmåt för att planera och fixa de sista inför morgon dagens fotografering :) gick bra på jobbet men är trött nu , fika med min vänner var jätte trevligt :) kikade runt i lite butiker sedan , kikade på bik bok sko kollektion som kom ut idag . Dom hade ett par rödaktiga som var riktigt snygga :) antingen kommer jag somna jätte sent ikväll eller då jag kommer hem känns de som :P
Skriver nog Inge mer här ikväll , men kommer uppdatera från fotograferingen imorgon som kommer bli grym :D ( hoppas på de i alla fall ) hoppas ni haft en toppen dag och har en bra kväll kram på er


Liknande inlägg

Dunjackor ??

Publicerad 2011-10-31 07:16:41 i Vardag,

Ja en sak jag gått och grubblat på ett bra tag nu , varje dag ser jag folk komma i dunjackor stor fodrade parkas. Är det inte lite tidigt för de ?? Det är ju fortfarande + 9 ute ... Då kommer funderingen , kommer de som går i de nu gå i dubbla hackor då de blir -20 eller ? .
Ganska meningslös fundering men med tanke på att de är så många som går så redan blir jag nyfiken , det är lite som att sätta på sig pjäxorna och gå runt i innan snön har kommit och man ska åka skidor :P visst de är kyligt vissa ggr på morgonen har varit 0 gradigt , men på med tjocktröja och halsduk med vantar så klarar man sig :) jag säger låt dunjackan vänta några veckor till !:)

Sedan något mer jag funderar på när i mars jag ska åka upp till Åre .. Antingen början eller slutet känns de som :) någon som har en åsikt om detta ?:)
Nä dags att stryka jobb kläder innan det är dags att köra igång

Kram på er

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela