misstyndero

Träning =dagens räddning

Publicerad 2013-01-31 20:27:00 i Träning,

Hej på er , ja som sagt var lite trött och hängig hela veckan .
Men idag tog jag mig i kragen pallade iväg till gymmet , så sjukt trött efter jobbet så tänkte nä jag åker hem ! Men nej in på gymmet kom ja och det blev min räddning :) så underbar känsla , känner så mycket piggare och helt annan känsla i kroppen .

Detta blev dagens pass

Rodd 500 meter på 2 min ( helt ok )

Latsdrag i maskin
20 kg 10*2
25 kg 10*2
30 kg 8*2
35 kg 4*2

Kabelrodd
25 kg 10*3

Ländryggmaskin
25 kg 10*3

Rygglyft i ställning
Utan vikt 10*2
5kg 10*2
10 kg 10*2

Mage TRX
Sidoböj
Och framåt vrid
( måste verkligen fota så ni förstår )

Sådan härligt pass i alla fall

Min räddning <3


Liknande inlägg

torsdag...

Publicerad 2013-01-31 08:46:00 i Vardag,

Det är torsdag och planen var att kliva upp och ta sifg iväg på ett morgonpass... hmm .
Nja det gick la int helt kan vi sammanfatta , blir pass ikväll istället ..bara att inse så länge jag inte ska upp och jobba eller ute och resa så kommer ja inte upp innan 6 :P

Sedan så började jag känna av astman igår kväll som vanligt då ja varit lite små förkyld så kommer den och avslutar det hela , ganska skönt för då vet man förkylningen eller de lilla krassliga är på slut tampen . Men nu tack vare jag bara äter astma medicin då ja e förkyld eller råka äta något ja inte tål, så blir jag så skakig av medicinen första dagarna . Även om ja inte tar full dos för att vänja in kroppen med det hela, men men får gå runt att skak några dagar.

Ja ni passet ikväll blir minimalt med kondition , en lättare uppvärmning få igång kroppen sedan rygg och mage tänkte jag . Så får det blir ett pass imorgon med då ja inte kommer hinna på lördag.

Nä dags att ta tag i jobbet lite igen :)

ha en lovely dag

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela