misstyndero

Frågor som ställs inom träning ..

Publicerad 2013-07-31 13:23:38 i Träning,

Hej på er !

Ja ni mycket funderingar som snurrar i mitt huvud som vanligt .. Haha

Men några av de vanligaste frågor jag tycker man får höra inom träningen är nästan
- vad är ditt mål ?

Ens mål kan variera från himmel till jord , det kan vara gå ner i vikt , gå upp i vikt bygga mer muskler bli rörligare eller bara må bättre . Till att våga tävla och lära sig pressa sig själv mer :)

Jag svarar oftast bli starkare och må bra , men ju mer jag säger de så inser jag att om allt de jag gör leder till att motivera en annan person att börja träna eller känna sig inspirerad skulle detta verkligen vara helt otroligt .
Att träna på inspiration från alla andra som tränar bidrar verkligen till så mycket de dagar man bara vill ge upp !

Jag försöker hjälpa mina vänner i största möjlighet , började bänka med en tjejkompis för ett tag sedan ... Hon tyckte väll inte de var super kul :P men här om dagen fick jag ett sms där de stod vad jag längtar efter att bänka ! ( hon har paus från den träningen denna vecka ) men detta fick mig verkligen att le :)

Ge till andra se hur de växer !

Oh happy day

Publicerad 2013-07-30 21:48:33 i Träning,

Upp klockan 6 frukost och sedan iväg och körde axel tricep pass på stadion ,har känt mig omotiverad men iväg ändå .

Och äntligen kom suget igen när jag väl vad inne och med massa musik , så på militärpressen fast besluten på att ta 25 kg på en okej 5 à .... Helt plötsligt satt den så underbart !! Sjukt nöjd med de , tanke på för 7 månader sedan då jag började på 12 kg så känns de som en bra utveckling nästa mål 30 kg :)
Resten av passet flöt på , inget märk värt .. Men känner jag behöver utveckla det en hel del .

Sedan prommis och fika med kusin Marie , alltid lika härligt att träffa henne och ventilera hon förstår mig väldigt bra . Efter de en tur på stan lunch med en kompis och ännu mer snack

Kom hem la mig och vila på soffan en sväng , sedan tyckte jag att det var dags för dagens kött måltid men nej ... Hade lyckats lägga in steken i frysen igen . Bara jag som kan lyckad med sånt tror jag , så blev fruktsallad med yoghurt och müsli inte de optimala men men .


Nu somna till regnet som faller på rätt bra ute :) tjing på er


Liknande inlägg

Morning

Publicerad 2013-07-30 08:14:20 i Vardag,

God morgon på er !

På g mot gymmet , gick rätt bra att komma upp på morgonen faktiskt :)

Hittade denna bild på insta igår som jag gillade lite

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela