misstyndero

kvällen

Publicerad 2010-11-30 23:45:36 i Vardag,

Hej på er :) var jätte mysigt ute hos farmor och får träffa mina kusiner som blivit alldeles för stora :P Vill att de ska vara små som när de var 5 men ack nej :P
Sedan middag med mammas kille jag lagde min gräddädelsot kyckling och rostad potatis morötter och palsternacka i ugnen :) Det var uppskattat :)
Sedan fick jag tråkigt så packade inför åre lite och sedan övertalade jag Marina att komma på te :) Blev te med vaniljglass och krossade peppakakor på de :)
nu flippar jag bara mellan alla kanaler borde packa men så tråkigt att vara ensam ...suck
Blev tyvär inga kort från tynderö idag min mobil dog , hade vist glömt att ladda den :S
Nä ska ta tag i packningen igen

kram på er

vet inte helt vad som händer imorgon de får vi se :)

Något du älskar

Publicerad 2010-11-30 12:26:12 i Vardag,

Har du någon gång varit tvungen att ge upp något du älskar för något annat som du också älskar väldigt mycket?
För mig är detta Ridningen som jag gav upp för min kärlek till spa och vilja arbeta inom det. Men jag ahr gett mig ann på att jag ska börja med det igen när mitt liv är lite mer stabilt , med jobb osv . Men detta är några av mina älsklingshästar sedan tiden jag red (har ridit i 9 år)

Bims min stora kärlek på stalletNicki min sköthäst som jag hade

 

och Benssons som var på stallet ett tag , en speciell herre :)Saknar detta av hela mitt hjärta och hoppas verkligen jag kan börja igen :)

nu ska ja åka kram på er


Liknande inlägg

Tynderö

Publicerad 2010-11-30 11:29:49 i Vardag,

Hej påer idag sak jag ut och hälsa på min farmor och mina kusiner osv ute på Tynderö :)
Tynderö är där jag är uppväxt större delen av livet , underbart ställe lite ute på landet :)
Ska i alla fall bli jätte mysigt , så ska de få några små presenter jag köpte i cypern också. Sedan ska jag äta middag med mammas kille Tomas ikväll ska bli mysigt , alltid skönt att ha någon att äta med. Sedan är det alltid lika kul att umgås med han , han är en av dem som hjälpte mig lite då ja provade på golf :)
Känner att idag hade det verkligen varit härligt om jag haft en kamera vintern på Tynderö är underbart , lite nervös över att köra dit då jag inte gilalr att köra mammas bil helt då den släpper väldigt lätt i baken på bilen. men det är bara att ta det lugnt :)
Nu ska jag dricka upp mitt te och bege mig snart :)

kram på er

ni får några bilder ikväll:)

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela