misstyndero

Lyx

Publicerad 2014-03-28 10:09:04 i Träning, Vardag,

Hej på er
 
Har skriv sug denna vecka märker jag , kanske beroende på min dåliga sömn som gör att jag tänker mer än vanligt :P Inatt var första natten jag bara vaknade 1 gång på ca 1  månad, annar vaknar jag 3-5 ggr per natt . Kan jag säga hur sjukt gött detta kändes då jag vaknade , kändes verkligen som jag sovit ..äntligen !!
 
Igår var det dags för PT pass med Rasmus något jag alltid ser fram emot , vi har lagt stor fokus på mina axlar då jag har min vänstra som inte alltid vill vara med:( Men igår kändes det som vi har hittat en lösning som kan hjälpa och funka . Idag har jag skön träningsvärk i axlarna inte den där panik kramperna jag brukar ha , vi undrar dock  fortfarande vad som gör att axeln inte vill vara med . Hoppas nu att den blir starkare så min högra axel kan börja jobba till trött läge, just nu anpasses vikterna helt efter vänstra axeln så jag  blir aldrig helt trött i höger . Men om ett år är väll målet att kunna köra obehindrat , märker jag ingen förbättring till sommaren så ska jag uppsöka en idrottsläkare. Det har tagit ca 1-2 månader få någon kontroll på detta , vi har testat alla olika möjliga lösningar och övningar under den tiden .
Nu så har vi nog kommit fram till det bästa , annars flöt passet på bra kan köra tyngre på baksidan axlar nu ...vilket är kul .
 
Fått lite frågor varför jag köra med både en PT och en Coach som är PT också, mitt val att göra det är för att få två ögon på det hela . Sedan min Coach tävlar själv väldigt mycket nu under våren , medans min PT kör tävling nära vintern. Så nu blir det mycket träning med min PT , kommer sedan gå över mer träning med min Coach . Detta gör att jag känner att jag har konstant stöd i träningen och inte hamnar på efterkälken på något vis, det som blir kruxet är att försöka komunicera mellan dom haha
MIn Coach har lagt upp kost samt träning, då jag inte hunnit träna med min coach än ...så blir det att jag får berätta för han vad som inte funkar för min kropp. Sedan blir det att jag får komma på lösningen med min PT , som sedan undrar vad min coach har för tanke bakom upplägget ...
Ja ni hör ju hahaa , blir lite rörigt.....men jag tror det kommer bli bra :) Det är lite pussling men så det är , hoppas i maj kunna köra mitt första pass med coachen så han får se i alla fall.
 
Men är som sagt sjukt tacksam över stödet jag får från min PT Rasmus ,sedan även stödet min Coach Joseph ger. Ramus stöttar upp träningen och Joseph har full koll på kosten och allt runt där.
Det är en så kallad Lyx jag unnar mig i livet , jag investerar i min kropp!!
 
 
 

Motivation & Drivet frammåt

Publicerad 2014-03-27 09:35:00 i Träning, Vardag,

 
 
Något som måste finnas i dig om du vill komma dit du vill
 
Många frågar mig varför bodyfitness ? Vill du verkligen se ut så? Men kan man gå från att bara träna för att må bra till att Tävla 0-100%?
 
Vaför ? Jag har alltid utmanat mig själv på jobb biten och utvecklas lärt mig mer och tagit mig frammåt , även då det tagit emot ..jag har kämpat för att utvecklas. Nu har jag hittat ett jobb som utmanar mig på många sätt , ett jobb som får mig att kämpa men även känna lugnet många ggr.  Så nästa utmaning för mig är att utmana min kropp och mitt huvud och inte då via mattematiska problem , utan pressa mig själv till en gräns där jag aldrig varit. Även utveckla min kropp till en ny nivå , forma den efte mig och låta den vara som den vill.  Ja, jag vill verkligen en gång i mitt liv vara i mitt livsform ! Jag vill se att jag orkar pusha mig dit , besegra mina hjärnspöken .
Kan man gå från träna för att må bra till mer ? Ja klart man kna , är det lätt ?? nej det är inte lätt , men för att komma på den tanken att seriöst överväga det . Så måste motivationen finnas i dig , drivet att vilja något mer än bara nöjd där du är.
 
Går dagen var fantastisk , jobb sedan träning fick bra kontakt . Middag på Kalori en restaurang där de serverar Hälso mat , jag kan äta exakt efter mitt kostschema om inte lite bättre till och med :) Sedan Bio Generation Iron , fylldes med glädje , motivation , lite sorg .Åter igen förståelsen att en person som inte är insatt i sporten , kommer ladrig förstå vilket arbete och diciplin det ligger bakom det vi förösker göra och gör.  Många tycker detta inte är en sport , då större delen av tävlingen är innan själva tävlingen är . Du ger allt i din avrdagr för att bli bättre , pricka formen , ge ditt bästa för att stå där på secnen ca 15 min . Ge allt du har för den stunden !
Vi "offrar" mycket som jag fick höra igår , men nä ...det är ett val vi gör . Tar valet att lägga bort all skräp mat osv för en tid , man gör det för att ge sig sitt allt .
För att när vi kliver upp på den scenen vill vi kunna säga "jag har gett mitt allt för att bli så bra jag kan vara i denna stund!"
 
Jag kommer aldrig begära att alla ska förstå mig , men vill ni veta och ni frågar ...så kommer jag berätta .
Allt ifrån faschinerande personer , till dom som tycker det är äckligt ...det är så det är.
 
Mitt mål är att ge allt , jag har valt detta och ingen kan göra det åt mig. Det är inte lätt ..speceilt med mitt sötsug , men jag ska fixa det! ingen kan  få mig att må dåligt över min dröm , Ingen kan få mig att sluta sträva mot min önskan att en dag stå på scnen .
 
Detta är inte bara en kroppslig utmaning utan detta är utmaning för huvudet med.
 
Jag har turen att att stöttande vänner familj , en Pt som får mig att tänka och utmana mig själv.  Samt en coach som kommer vara med mig hela vägen , jag har inget tvivel om att jag en dag kommer stå på scenen!
 
Stay stong get stonger !
ja vet vart jag har varit , jag vet vart jag aldrig vill igen
cypern
ovan februari förra året
 
innan jul
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

tiden försvinner snabbt

Publicerad 2014-03-26 09:14:41 i Träning, Vardag,

Hej på er , ledsen för dålig uppdatering . Men efter jag kom hem från konfresan så hade vi haft inbrott i källarförådet och jag har blivit av med nästan alla mina klänningar , i alla fall alla mina skräddarsydda och massa annat.
Detta tog en stor mängd energi utav mig och kände den energin jag hade kvar behövdes till jobbet och träningen. Men nu e jag tillbaka och ska föröska uppdatera här lite varje vecka :)
 
Så Italien var otroligt så underbar trott min rygg sa ifrån efter en vurpa ...men men njuta i solan bland bergen är inte dumt heller. Svårt att hålla kosten men med mycket prommenader i backar osv lyckades cm falla av ändå , kom hem sent söndags natt var mindre död hela veckan.
 
Veckan flöt annars på som vanligt PT träning med rasmus ett sjukt gött rygg och bicep pass :) Sedan så klart en tur till naprapaten fixa rygg gå igenom axeln och sånt som behöver underhållas för att vilja vara med på all träning.
Helgen flöt på kom in i alla rutiner helt igen , tog bort min hårfölägning. Körde 2 pass på gymmet då jag kände ig inte helt kry på fredagen och man kan inte missa något pass. Cicci fick vara med på galenskaperna ben i 70 min vila 20 min sedan på armar, innan det var dags att ta sig iväg och ..hjälpa till på ett 60 års kalas..sedan iväg på inflyttningsfest..
Vid 21:30 behövde tant lina åka hem och sova hahaha
 
söndagen Vilo dag och mys dag  åt frukost sedna begav jag mig till cicci och opie prommis i skogen , sedan fika med maggie som tittade förbi. på kvällen blev det film och middag. Förösker fortfarande kunna äta middagar  borta , men välja smart .
Annars nu har veckan flytit på skulle ha tränat med coachen förra veckan men han var sjuk , sedan har han fullt upp nu . Men känns lugnt då jag har min Pt rasmus som hjälper mig sjukt mycket ! Raporterat av lite till Coachen lite om hur allt går och har tappat 5 cm i midjan men gått ner 200 gram , vilket bevisar gå inte efter vågen utan effter vad mått bandet säger :)
 
Känns ingen skillnad annars , men man är ju själv blind det är så det är...
Jag känner mig även väldigt lycklig hur mycket mina vänner stöttar mig , speciellt cicci som står ut med mig i alla lägen även om själv inte har det lätt. SÅ glad att du förösker förstå mig  ;)
 
Sedan instagram hjälp vad mycket inspiration och stöttning som finns där ute . Men även dom som försöker stjälpa än ...men det är då det kommer att vara .
 
Igår fick det bli lite shopping nya träningsbyxor och mysbyxor fick följa med hem , även en sportBh något som man aldrig kan ha för lite av.
Ryggen skulle slaktas igår , gick hyffsat bra fick ingen  kontakt i stångrodden så bytte övning kändes bättre så.
 
Idag blir det jobb sedan bröst och tricep , erfter det middag på kalori med grabbsen för att sedan se generation iron !! Woho
 
annars egen behandling av triggerpunkter pågår på baksida lår så min rygg ska bli vän med mig igen :)
 
lite flummigt inlägg men det kommer bli bättre i pormise ;)
 
Stay stong get stronger
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela