misstyndero

the days

Publicerad 2011-08-26 21:37:41 i Vardag,

hej på er :) ja mina dagar flyter bort nu , idag har jag varit inne och jobbat på sture en sväng :) Annars köpt ett duschdraperi  alltid kul :P Imorgon bär det av till sundsvall så det blir nog inte nå bloggande för än på onsdag kväll , tror ni överlever nu har jag äntligen fått in bilderna sedan fashion week :) Så detta kommer komma till veckan lovar jag :) hihi
Imorgon är det bara 1 vecka innan jag flyttar in i lägenheten längtar till döds det kommer bli så bra , är lite tråkig nu förtiden känenr jag men min kropp behöver vila så mitt sinne med . Så ikväll så fick ja tacka nej till glamour middagen som vi tjejor skulle ha , men hoppas det har super kul ute :) Nu ska jag krypa ner i sängen med filmen  The Eagel .

kram på er

bjuder på denna bild från någon helg sedan


måste säga älskar mitt korta hår :D

Underbart glad :)

Publicerad 2011-08-25 22:12:27 i Vardag,

Hej på er , är på så bra humör just nu :) En härlig dag på jobbet som sedan bar av till ikea där jag fick sällskap en kompis :) Som hjälpte med handling på både ikea och på ica sedan snäll nog att skjussa mig till min nya lägenhet pluss skjussa mig till solna , tusen tusen tack :) Guld värt !
Ni får inte se nå bilder på lägenheten än de får ni sedan då det blir för och efter bilder :D hihi är bara så glad kommer trivas som i vattnet i lägenheten känner de redan nu :)
Nu ska ja packa ihop lite så allt är klart till nästa vecka , åker till till sundsvall på lördag natt där tills tisdag ..jobba några dagar sedan kommer pappa och jane ner med alla mina saker till lägenheten :)  Känner juts nu att jag är så värd detta , ja det är jag .
Nä nu film sedan sova imorgon blev det jobb på sture ..ska föröska ta mig ut på en prommis innan om inte annat tvätta lite :P

kram på er

bjuder på en härlig bild från cypern för så här känner jag mig just nu
Liknande inlägg

lite tid

Publicerad 2011-08-24 21:30:34 i Vardag,

Hej på er , vissa dagar har man all tid i världen andra inte . Igår blev allt bara för sent för att skriva plus att jag var helt slut , idag har jag varit hos tadis fixat en tad. Inte de roligaste man kan göra med som tur har jag underbara tändläkare jag går till så jag behöver aldrig oroa mig så gott som :P Sedna jobb på park cafe i vasaparken där det var lite lugnt ingen jätte rusning helt , nu hemma med en kopp te förösker lugna mina tankar då jag än kan stressa upp mig.
Men nu fokuserar jag på flytten  på lördag efetr jobbet bär det av hem till Sundsvall för packning av diverse daker och träffa familjen.  Sedan nästa lördag är det flytt :) Något jag ser fram emot hemskt mycket , ska nog ta en tur till lägenheten redan nu på fredag för att inspektera och mäta lite :)
 Nä nu en kopp te sedan dags att sova imorgon jobb för fulla muggar igen :)

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela