misstyndero

Lördag 28/9

Publicerad 2013-09-30 13:18:09 i Vardag,

I lördags var det även 13 år sedan Farfar gick bort <3
Käns alltid tungt men glad med tiden vi fick med han , finns nog ingen som han kommer aldrig finnas <3
 
 

Helgen och Delmål som äntligen togs!

Publicerad 2013-09-30 13:15:27 i Träning, Vardag,

Hej på er
'Blir ett litet blandat inlägg mest träning som vanligt:P Fredags kväll var välldigt lugn lite trött sedan veckan och passet som jag och cicci tog oss an , Framsida lår och Vader 2 härliga timmar på fredag kväll på ondenplan . Cicci var inte på topp humör för det hela men krigade sig igenom det, för mig var det ett pass som skulle göras fullt ut. Spela ingen roll hur jag kände inför det :)
 
Lördag
Lördag skoj pass på morgonen upp halv 8 iväg på gymmet för att köra tung bänk hihih , cicci och jga var båda pepp var längesedan vi körde tyngre bänk. Vi tog vår tid på oss och värmde upp ordentligt med rörlighet och lätta vikter innan vi började klättra uppåt :) För 2 månader sedan vinglade cicci med stången och denna lördag satte hon 3 reps på 30 kg så stolt över henne :)!
 
Sedan satte jag nästa mitt hela mål för september , mitt hela mål var 5 reps på 40 kg..tyvärr blev de inte hela vägen med 1 reps och den såg banne mig riktigt bra ut:) Stolt och nöjd över de.
Sedan skulle vi prova chins med mitt gummiband ..hmm glömde kan vi säga hahaha. men men
 
Sedan drog vi och åt bruch på favvo stället elverket ..så jäkla gott...de var ju ätardag med :D sedan hem tvär död efter all mat ..inte van vid den sortens mat längre..
sov lite sedan fixade jag mig inför kvällens party då det avr dags att fira frida som fyllt 25 år :) det bjöds på cocktails och härligt sällskap. Jag fick alkoholfria då jag nu inte dricker , fick även te då jag typ fryser konstant :P Ut i natten och in på hotellet , min tanke var ju direkt ..jag går hem då de andra drar ut . Men pigg och glad som jag var stannade jag ute också , bästa valet har inte haft så kul ute på länge tror jag . Massa dans och skratta och lite ögon godis ;)
De andra drog vidare vid 2 men då begav jag mig hemmåt.
 
 
Söndag
Ja sov knappt på hela natten från då ja kom hem , vet inte va de var men men . sedan upp slänga i mig frukost, efter de iväg till farsta och träna . Bicep och tricep som blivit standar pass på söndagar , provad egö dips med gummibandet. Trodde aldrig de skulle gå men tji fick jag . fina djupa var dom till och med:D Så min vecka har varit så sjukt härlig bra träning allt har helt enkelt , 6 pass på gymmet och kroppen har kännts bra.
 Jag kör mina 4 pass i veckan som bas sedan vill jag köra fler är det upp till mig hur jag känner mig i kroppen. Lysnar väldigt noga då jag inte vill skada mig eller så.
 
nä nu tillbaka till verkligheten
 
tjing tjing
 

Liknande inlägg

3 Pass att uppdatera om :)

Publicerad 2013-09-27 08:47:00 i Träning, Vardag,

Hello på er , ja ni veckorna försvinner då man har kul eller.. haft en lugn vecka på jobbet vilket är smått skönt då det varit full rulle fram tills nu.
 Så nu det avr 3 pass jag missat uppdatera om
Tisdags var som sagt vilo dag och tis hos naprapaten , går till en kille som heter johan kännt varandra till och från sedan lågstadiet typ. SJukt duktig !
Smått mör efter den behandlingen och blå på tal om det.... men men det blir bättre av det och jag kna hålla min kropp i form . Samt hel och ork med träningen, även om man tränar är det viktigt att tänka på de andra sidorna med. SOm massage osv , jag går nu 2 ggr i månaden ibland 3 . samt ett varmt bad i veckan för att kroppen ska få koppla av , behövs inte lång tid men bara 10-30 min för att koppla bort lite. Många tycker det är dyrt gå på behandling och det kan jag förstå , men gör man det 1 gång i månaden är det bättre än ingen.
 
I alla fall Onsdags dags för bröst och axlar, cicci var med också ..hon äslakr min pass :P haha nja men i alla fall hon kriga på riktigt bra då jag drar igång. Passet tog 2 timmar ...då kör vi ändå ingen längre vila , vilan blir då den andra kör övningen sendan på det igen.
Sista övningarna för axlar brände på rikrigt bra , igår var jag ite trött i dom men inte allt för farligt faktiskt . Ska se vilken övning jag kanska ska höja vikten lite mer på nästa höjning, så det känns ordentigt.
 
Igår var det dags för rygg och baksida lår , passet tog bara 1.30 min ...kan bero på att jag fick kapa en öving då den inte kunde göras för att maskinen inte fanns.
Passet gick okej , känner behöver mer träning på stång rodden den sitter inte 100% men de är komma. Träningevärken känns mellan skuldrorna idag så:)
Sedan på rakamakren körde jag 30 kg uppvärmning sedan 5 fina set på 50 kg , kändes så jäkla bra .
Så ett lycket pass helt enekelt, med tanke på att när jag gick mot gymmet hade en smärre ångest attack . Över vad vill jag inte ta upp här lite känsigt. Men efter passet var jag tillbaka starkare och mer klar tänkt:)
 
Idag blie det framsida lår oc vader igen , fjärde passet denna vecka ! Bra 2 kvar tjoho. sedan blir de 4 pass nästa vecka då jag åker upp till fjällen på fredag och ska vändra :) Lär bli att man kör lite knäböj fristånde på fjället och försöka hitta andra saker att små träna med :)
 
Imorgon blir de skoj pass med cicci = Tung bänk och träna chins , lite annat smått kul om vi hinner . Blir bara 1 timmes pass sedna ska vi brucnha på elverkert :) På södnag bicep och ticep igen ...bättre strech denna sång vill inte ha så ont igen som jag hade då johan skulle massera mig aj aj.
 
men men tjing tjing
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela