misstyndero

Veckans benpass och naprapat behandling

Publicerad 2013-08-30 20:16:00 i Träning,

Hej på er 
Dålig uppdatering av allt denna vecka , men kort och gott benpass i måndags med chris ..sjut segt pass men resulterade i ett pb i benspark på 55 kg :) sjukt nöjd ..annars gick det verkligen inte bra.
Satt fast över allt kändes de som :/
 
SÅ på tisdagen var det dags att att gå till johan och fixa ryggen , aj aj kan vi ju säga men ack så bra jag är efter ! Har en ny tid om 2 veckor så kör jag på de hoppas vara bra om ett år i alla fall:) sedan vila tills igår då var det dags för veckans andra benpass , fick även slänga in lite axlar och bröstrygg.
Knäböjen gick sjukt bra börjar ta sig riktigt bra kör bara på 25 kg fortfarande men vill ha djupet med mig upp på vikterna, sedan gjorde jag horisontella pullups och detta har jag inte gjort på nå år då klarade jag 1,5 .
Denna gång satte jag 6 st , när jag klarar 10 ska jag börja lägga upp fötterna på en bänk hihi pepp! Sedan provade jag ställningen som man klättrar upp på sig och spänner fast fötterna sedan hänger sig rakt bakåt...
 
Hua kan jag säga läskigt speciellt då jag var tvungen ta av mig glasögonen så jag inte såg något , men nästa gång blir det ett starkare försök. Även detta pass var med chris , helt perfekt för han kör mark på torsdagar och har lång vila mellan lyften så då kan han hålla koll på mig i mina knäböj.
 
I alla fall imorgon blir det bänk pass med cicci sedan konsert på kvällen :) 
 
Just ja annars i veckan har jag vart PT åt cicci , efter naprapaten blev de en timme sedan ett 30 min pass på lunchen här i veckan :)
 
 
 

veckan som var och helgen

Publicerad 2013-08-26 12:50:32 i Vardag,

Ja som ni märkeer kommer det bli sammanfattningar varje vecka på vardags grejorna annars är det bara träningen som kommer komma upp:)
Trivs sjukt bra på nya jobbet , mycket små utmaningar nu i början och hålla koll på . Men det känns som jag hamnat helt rätt utan tvekan!
 
Vardagaen börjar falla på plats och träningen ökar samt sömnen :D jippi , ni förstår inte hur underbart det är att äntligen sova en hel natt . Har ju haft lite känningar i nacken och idag känns de lite länden sedan allt bärande förra veckan  samt gårdagens pass , men imrogon blir det tillbaka till naprapaten Johan svahn även som jag kännt sedna lågstadiet . 
Ska blir med skräck blandad förtjusning att gå dit , vet hur underbart de kommer kännas till nästa vecka ..vet dock också hur blå jag kommer vara tills dess hahah men men
 
lite bilder från veckan , annars rullar livet på ...lär börja på kostschema här i september någon gång. Dags att se hur det går denna gång med lite annorlunda uppläg :)
 
tjing
 

Liknande inlägg

Gårdagens bröst rygg och mag pass

Publicerad 2013-08-26 12:44:11 i Träning,

 
Hej på er, efter att ha vilat sedan i torsdags var det dags för träning igår igen :) Denna gång med cicci , är lite stand in pt till henne...och igår var hon inte glad på mig i slutet av passet haha
 
I alla fall började med bänkpress , helt okej faktiskt satt en hyffsad 5 reps på 35 kg så nästa pass denna vecka är det dags att prova en på 37,5 kg får vi se hur det går sjukt taggad.
Sedan sne bänk efter de och fortsatte sedan över till rygg och latsdrag där det blev PB på 3 reps på 50 kg , dom såg även helt ok ut ...kan dock nämna dom känns idag .
Sedan vidare till hantelrodd vilket var evigheter sedan så körde på stabila 14 kg och 8 reps samt 3 set , nästa pass i veckan blir det behålla vikten öka till 12 reps. Sedan viktökning nästa vecka, även rygg extension blev de som var riktigt tufft :)
Sedan över till mage där jag lyckades för första gången hålla bena raka då jag vek upp dom (kommer bild på cicci) , självklart fick cicci också köra så fast hon aldrig gjort de tidigare men de klarade hon galant !
Sedan över till plankan för dåvar vi båda slut , fast vi fyllt på med en banan mitt i passet. Under plankan fick cicci lite problem med att hon gled hela tiden då hon satt armarna för långt fram , men lite don så fick vi hyffsad kontroll på de.
 
Vi avslutade med lång strech sedan middag lunch på subway , kort och gått ett lyckat pass . Kommer träna cicci nu på luncherna en halvtimme då och då annars blir de regäla pass på helgerna.
 
Idag är det ben dag med chriss , sjukt taggad nu börjar vi lägger på lite vikt och fortsätter att träna på knäböjs djupet :D bara tagga
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela