misstyndero

Gårdagens rygg mix pass

Publicerad 2013-02-28 09:05:00 i Träning,

 
 
Hej på er :)
Solen skiner i sthlm och gjort de i 3 dagar nu jag känner mig överlycklig, veckan bara flyger förbi som vanligt .
Har fått mitt träningschema nu också så igår provade jag köra lite lätt efter det så testade ltie olika övningar bara för att få pejl på de, upplägget är att första veckan ha 90 sek vila mellan seten och sedna sänka det till 60 sek och tredje veckan innan det är dags att öka på vikterna 45 sek sedan börja om igen med de nya vikterna och beh¨lla repitetionerna . Denna vecka testar jag bara då jag måste få hjälp med några övningar jag inte helt har pelj på av min otroligt snälla coach som hjälper mig :)
 
Så går dagens pass
 
Uppvärmning 500 meter rodd (tiden 2 min 16 sek , helt okej inte det bästa , men känner mig sjukt seg i benen)
 
Sedan Latsdrag 30 kg 10 st * 4 reps
Cabelrodd   25 kg elelr 30 jag komemr inte ihåg helt :S  10 st * 4 reps
Bicepcurl med hantlar 5 kg 10 st *3 reps (borde öka den till 6 nästa vecka direkt kändes lite väl lätt)
Balans knäsittandes på pilates boll  Ska köra 45 sek men körde lite längre, Vickade lite sidan till sidan och höft resningar.(tack hästar och ridningen för balansen) 45 sek * 3 reps
Sittups på pilates boll Max * 3 reps
Planken 1 min * 2 reps
 
Ja som sagt ganska tamt pass men men ta igen det idag
 
Bästa låten nu :D
 
 
 

Gårdagens PT pass..

Publicerad 2013-02-26 08:58:00 i Träning,

 
Hej på er
tänkte skriva lite tankar om gårdagens pt pass...
Var sjukt taggad att få träna igen kände energin var bra , stack till sats för att vara där innan så jag skulle vara uppvärmd och klar. Jag har fått 3 pass med pt då jag tecknade gymkortet med sats de kallas sats you dom passen, är väll till för att komma igång med träningen .
Så igår var det dags igen , första passet jag körde var sjukt kul så var taggad inför denna . Sist jag träffa min pt så sa jag att jag hellre kör som ett vanligt pt pass än går igenom nya övningar varje gång och få repitetioner för det ger mig inte så mycket att dutta runt , men igår blev de fel komunikation . då jag kom dit och skulle starta så fråga han va ja ville ha ut av passet och så långt hade jag inte tänkt då ja sa sist att vi skulle köra som vanligt och då är jag väll van och lite bortskämd med att min förra pt hade psset klart och vi körde efter de. Så de jag får fram då han frågar är de vi pratde om sist lite att vi skulle kika på lite nya övningar , så vi kör igång med att kika på några övningar jag fick från förra passet var 3 st jag hade lite problem med . sedan vidare på mängd olika magövningar ..som kändes som de slängdes in på måfå. Jätte bra övningar absolut men kändes som dom bara visades sedan fick ja prova sedan vidare ...
när alla övningar var visade så gick vi ner prata i 5 minuter sedan avr passet över ...fast det var 20 min kvar .
Det var här de kändes fel för mig , visst vi hade kommit överens om att gå igenom nya övningar men om det är tid kvar kommer man inte på något det sista 20 minuterna ?? Eller är det jag som ser fel på det ?
 
vad som cochar på löpbandet eller nått, så frågan känns de bra ? ja de övninagr vi gick igenom var jätte bra men vi har 20 min kvar man ju inte helt säga känner jag , för det låter bara oförskämt från min sida anser jag .
 
Så jag lunkade hem då luften helt gick ur mig och känslan av att min pt inte helt är angagerad i det jag gör på något vis. Jag ska nog ta för mig mer , men min anledning att gå till Pt är att få den där extra pushen , att inte behöva tänka under ett pass utan bara köra på mitt max och veta min Pt satt upp de bästa övninagrna för mig och min utveckling.
 
Ja vad ska jag säga det passet tog av min glädje helt , vet att när man tränar med pt så är det ansvar från min sida med ...men jaa nää . Det kändes inte bra helt enkelt, vilket fick mig att sakna min förra Pt Anna som ja träna med på sture . DÄr var det bara att köra och det fanns inget kan inte , sedan så hade vi kontakt under veckorna ja inte träna med henne också så hon kollade hur de gick . Och det kanske är svårt då dom på sats har många Pt kunder ...så ja kommer nog leta efter annan pt igen där jag känenr jag har större bollplank att bolla mot .
 
Finns säkert jätte många bra pt på sats , men de som är med pt att man måste klicka på något vis ..låter knäppt men så är det . Ge varandra energi på något vis så är det bara ...
 
Så ny jakt på pt som kan stötta mig , för jobbet måste jag göra själv
 
så med ltie urladdning av enrgi från min sida så startar jag idag på mitt kost schema , ser fram emot att köra på det som var bättre än ja trodde :P
 
Så kort och gott
Det är jag som har ansvar över mig och min träning samt kost ingen annan
 
 
 

Liknande inlägg

Tillbaka

Publicerad 2013-02-25 12:58:30 i Vardag,

Inte varit nå bloggande nu när pappa varit hos mig i helgen , var jätte mysigt få umgås med han lite.
Firade min födelsedag välldigt tidigt :P Fyller år 11 april men är ju i thailand då.
Fick en kamera man kan fota i vattnet med och en jätte fin ring från pappa och den sidan av familjen :D Tänk fyller 25 snart ...vart tar tiden vägen .
Annars i söndags efter släppt av pappa var de söndags prommis sedan fixa ryggen hos Rickard på God Fysik , kan starkt rekomendera han . Riktigt duktig och lyckas blir rikitgt bra varje gång ..idag är ja dock ltie mör och trött i musklerna jag jobabde med men ingen större smärta vilket är skönt.
Sedan dog ja på soffan och som vanligt vid 22 var jag trötter haha känenr mig lite tant:P
 
I Fredags fick jag även reda på att 2 av mina underbara vänenr förlovat sig , blev så sjukt lycklig jag nästan grät. Dom är så fin tillsammans och kompliterar varandra så bra och verkar alltid ha så kul , så stort grattis :)
 
Fick mitt kostschema för de närmaste 2 månaderna igår kväll , så blir att handla imorgon eller ikväll efter träningen och starta. Denna vecka blir en prov vecka för att se att det funkar :) kommer nog bli ite ändringar men annars såg det inte ut som nå större problem :)
Många undera varför ja ska börja med det och för mig är att få en balans på kosten och se till att jag får i mig tillräckligt då ja tycker det är svårt att få ihop att atningen äta förlite eller förmycket som de lätt blir.
 
Nä dags att jobbe lite kram på er
ring från Edblad <3
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela