misstyndero

nyheter från hyttan

Publicerad 2009-02-26 18:32:19 i Vardag,

jahap här kommer lite nyheter från hyttan, som de ser ut nu tar ja examen den 5 juni som ni vet...men kommer att åka ner igen efter sommaren och förhoppningvis läsa event och sen efter jul läsa måltidskunskap c :) så bli kvar ett år till:P haha undrar hur ja kommer överleva ibland men men får la hitta på nått:P men men
laddad inför helgen nu vi åker imorgon klockan 12 så då bär de av till falun sen hedemora :) sedan så blir de utgång på kvällen ska vara nycktra men ut och lyssna på ett band på nått ställe :) sen på lördagen ska vi ut i borlänge och äta middag och gå ut med ett gäng :) ska bli sjukt kul:) sen förhoppningvis blir de nån tatuering också under helgen:) får se om han har tid :)  så så ligger de till:)
saknar all i sundsvall osv nu :) lite långt just nu ...men men tiden går fort så snart är ja hemma....

ikväll blir de volleyboll sen troligen nån film :)  kommer inte bli nån blogg i helgen tyvär... så ni vet men kommer med en uppdatering på söndag kväll eller måndag:) men ni som läser får ha en underbar helg :)

Chiao

jag och tess vinterfesten i december (lite vingliga...)

hyttan

Publicerad 2009-02-23 15:16:05 i Vardag,

huaa vilken hemsk kväll..... mått sjukt dåligt....värtsa migrän anfallet på länge
kom inte iväg till skolan idag....kom till mötet sen ut med nicki och nu e e ja helt slut.... har nada enregi...
har feber också...migränen börjar gå över men ...nja inte helt bra.....sen så gjorde ja en ny tavla igår ...hetl okej kanske inte de bästa ja gjort...
känner mig mest ledsen nu när ja målar ...varför vet ja inte,,,bara e så.....
men men annars inte mycket när man e sjuk...älskar bara nicki vet inte hur ja ska kunna klara mig utan henne sen ....imorsse märkte hon hur dåligt ja mådde så hon låg bara vid min sida och värmde mig så underbar :) men men ska sova nu får se om ja kommer igång sen igen :)
chiao


Liknande inlägg

hej från snöiga hyttan :)

Publicerad 2009-02-22 11:44:31 i Vardag,

ja de har snöat i 4 dagar nu....så snart hr vi lätt 1 meter snö:P....... men livet rullar på ...är hund vakt åt nicki medans tess är på en mini semester :) vi har de mysigt igår, var vi ute med killarna ute och grilla  hade jätte msyigt :) rasmus fick för sig att han skulle spruta eld:P haha  de gick bra de flesta gångerna:P vi var ute lite över 2 timmar :P sen på kvällen åt ja meddag med lill och stor erik, åt middag med dem i fredags med.....i fredags åt vi ett otroligt gott kött med potatis,sharlotten lök och vitlök.....gjorde även hemma gjord bea sås :P så sjukt gott...ni som känner mig vet hur kräsen ja är:P så de var lovely :)  igår åt vi pasta carbonare inte rätt stavat troligen men men haha :P sen såg vi melodifestivalen :) johanna kom också över :)
annars ...de har varit mycket denna vecka, allt ifrån psykiskt till fysiskt....men de är så de är....avslutade en kusr nu i fredags...ska börja en ny nu på måndag....går i skolan hela veckan förutom på fredag...så vi sticker ev till tess på torsdag kväll..... ska bli skönt att komma bort härifrån...
annars på onsdag får vi info om en event kusr som har öppnats här för oss..... så får se om ja kanske läser en termin till... känner att ja vill jobba med spa och event så de kanske är en bra kurs för mig att läsa...men men får se...

nu längtar ja bara efter mina vänner som ja inte får träffa så mycket elelr inget alls innan sommaren.... de känns verkligen.......huaa....men men kommer bli så skönt att träffa dem då ja kommer hem :D kommer troligen gråta...ni vet ju hur ja e..
saknar mina "lossas" syskon med ....pappa mm

men men är här nu ska fixa detta ....nicki håller med genom en suck haha ....hon e lite trött hon fick en lång prommis i morsse :P  här kommer lite bilder sen helgen osv :)
chiao

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela