misstyndero

Utbuktande disk

Publicerad 2014-04-23 09:16:44 i Träning, Vardag,

Hej på er , sorry tien försvinner rätt ofta och då hamnar bloggen på sidan av. Men men träningen har flytit på förra veckan blev lite tam , då det bar upp till fjällen och jag lyckades få ont i ryggen :/
Tyckte de släppte efte och blev bättre , eller i alla fall helt okej . Bokade för säkerhetsskull tid hos min naperapat Johan , inget mer med det helgen fortsatte i klassis Påsk anda ala holm men vänner familj och släkt.
Lite kortare promenader då jag hade en hel del smärta men var hanterbart, på söndagen bar det av mot sthlm igen men hann förbi sundsvall och säga hej till min underbara farmor.
sammanfattningsvis super mysig helg och så skönt att få vara i vemdalen igen :)!
 
 
Så vad är det som har hänt med min rygg?? Ja ni på något vis från bilåkningen har jag lyckats skapa en utbuktande disk mellan L3 och L4 ...ja vad ska jag säga . Jag kan ja ;P   I alla fall efter en behanling hos johan känns det mycket bättre , han fick loss muskel krampen i sätes musklen som låtse verkligen allt . Gjorde så fruktansvärt ont ...visst de brukar kännas men denna gång grät jag av att det gjorde ont. vi fick inte loss allt å min kropp säger ifrån efter visst mycket och då kan man inte göra så mycket mer , men det värsta är borta :)
Blev även tejpad över ryggen med Kinesiotejp , en ny känlsa kan jag säga den släpper lite på smärtan .Bara googla så får ni upp lite varför man använder den osv . Så nu blir det Rehab i några veckor ...
 
I alla fall i och med detta så är det förbud på marlyft, knäböj , stångrodd, raka mark .....tråkigt.Då blir det mer nötning på Axlar och Armar i den mån jag kan :)
 
Igår PT pass med Rasmus lika kul som vanligt, min kropp spökar så igår för första gången på ett halvår så var helt plötsligt vänster sida starkare hahaha . Passet flöt på bra känner mig riktigt stark i vissa övningar och svagare i andra , lite så det är.
 
Längtar efter få köra ett pass med coachen nu , känns som det är mycket i tränigen vi behöver gå igenom och viss kost . Kosten flyter ju på...fortfarande jobbigt vissa dagar att äta så mycket , det tar sig sakta men säkert. Träningen ja ....kan inte supersetta då det påverkar min axel och den lätt låser ihop sig , så får delala upp passen vissa ggr och köra var övning för sig.
 
Min coach tävlings period är strax över så då måste vi ses , så¨det känns lite tryggare i det hela.
 
nä nu fortsätter stående jobbet från skrivbordet
 
kram på er
 

Långt sedan sist

Publicerad 2014-04-11 09:40:28 i Vardag,

Ja ni gått en vecka igen :) varit fullt upp denna vecka!
 
Helgen rulla på med träing och kände mig piggare igen , lite dans på Lördag . Sedan söndag naprapaten sedan mys med finaste Juno och Jacob Jessica .
 
Måndagen full fart på jobbet , sedan mys middag med mamma och Tomas på kvällen på bistro berns. SUper god mat , vet att jag är på kostschema och allt sånt här är strängt förbjudet ...men fyller år en gång per år och det kan inte skada.Blev träning efter middagen ...hua vad jag mådde dåligt, hårt benpass efter en middag = Dålig ide.   Sedan tisdag full rulle som vanligt jobb och träning så har veckan flytit på , igår fyllde min underbara pappa år och idag är det min tur :D
 
Förrut ville jag alltid ställa till medfest och kalas då jag fyllde år ,nu känner jag mig ytterst nöjd med dagens planer. Jobb träning och mysa upp i soffan , imorgon blir det middag med Madde och cicci .
Cicci har varit med en hel del i veckan träning vilket glädjer mig , spelar ingen roll hur vi än mår så känns det som vikan alltid skratta tillsamans och bara må gott för stunden .
 
Även kännt att jag hittat lugneti mig själv mycket mer ,  vissa dgara finns det inte ;) Men till störe del vet jag exakt avrt jag har mig själv. Vissa dagar kommer stressen över träningen , men jag litar på min kropp och coach att jag kommer ta mig till scenen och mitt mål. Men det får ta den tid den tar, imorgon ska min coach upp på scen och tävla blir sjukt spännande och se.
 
Nu jobba på och föröska smita tidigare idag ...var här7:20imorse....
 
 
krampå er
 
just ja har ju hunnitgå 6 veckor nu sedan jag började med min coach , vi har inte hunnit träna med han än . Men kosten har flutit på tappat 6cm i midjan gått ner 1 kg ca , målet är ju inte att gå ner i vikt nu utan att bygga muskler . så tighta upp kroppen helt enkelt och bygga :)
 
stay strong get stonger
just ja lyckades spräcka mina tights i fredgas kväll hahha
 
 

Liknande inlägg

SNart helg !!

Publicerad 2014-04-04 09:30:07 i Vardag,

Hej på er , Så mycket piggare efter fått sovit dom 2 senaste nätterna utan att vakna.
Kommer aldrig sluta med Magnesium på kvällarna igen , för mig har det verkligen varit natt och dag med att äta dom. Sedan visst jag har perioder då jag sover sämmre men aldrig varit som det varit nu, så kommer inte sluta med som igen i första taget.
 
Igår drog jag iväg till gymmet efter jobbet för ett lugnt axelpass med fina cicci , hon gör passen så mycket roligare . Vi skrattar alltid och mår bara gott på gymmet även då vi sliter:) oftast kör vi setten samtidigt om det inte är någon teknik jag vill kolla på cicci , annars om vi turas om så har jag ändå alltid koll på klockan . Så ingen får lång vila bara för att vi snackar eller så, guld värt att träna med henne. 
I alla fall så provade jag upplägget min Pt listat ute efter mycket om och men , har bara tagit ett halvår  komma fram till detta . Min axel e minst sagt speciell , detta var första gången min axel inte krampade ihop med skulderbladet. Behöver jag ens säga hur skönt detta är ? Så lycklig efter träningen att äntligen kanske jag kan börja bygga upp dom. Ska gå igenom det med coachen med och höra vad han säger , svårt då vi än inte hunnit träna tillsamnas. Men hoppas han tycker det är ett okej pass :)
 
Snart helg , ikväll blir det ett gött benpass på gymmet . Morgon dagen kommer ja ta som den kommer , träna så klart men inte ställa klockan för att vara uppe en viss tid eller så, bara njuta och sova ut. Blir en väldigt lugn helg , ta lite prommenader och mys på helt enkelt.
 
Hoppas ni har en stålande fredag !!
 
Stay Stong get stonger
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela