misstyndero

Lyx

Publicerad 2014-03-28 10:09:04 i Träning, Vardag,

Hej på er
 
Har skriv sug denna vecka märker jag , kanske beroende på min dåliga sömn som gör att jag tänker mer än vanligt :P Inatt var första natten jag bara vaknade 1 gång på ca 1  månad, annar vaknar jag 3-5 ggr per natt . Kan jag säga hur sjukt gött detta kändes då jag vaknade , kändes verkligen som jag sovit ..äntligen !!
 
Igår var det dags för PT pass med Rasmus något jag alltid ser fram emot , vi har lagt stor fokus på mina axlar då jag har min vänstra som inte alltid vill vara med:( Men igår kändes det som vi har hittat en lösning som kan hjälpa och funka . Idag har jag skön träningsvärk i axlarna inte den där panik kramperna jag brukar ha , vi undrar dock  fortfarande vad som gör att axeln inte vill vara med . Hoppas nu att den blir starkare så min högra axel kan börja jobba till trött läge, just nu anpasses vikterna helt efter vänstra axeln så jag  blir aldrig helt trött i höger . Men om ett år är väll målet att kunna köra obehindrat , märker jag ingen förbättring till sommaren så ska jag uppsöka en idrottsläkare. Det har tagit ca 1-2 månader få någon kontroll på detta , vi har testat alla olika möjliga lösningar och övningar under den tiden .
Nu så har vi nog kommit fram till det bästa , annars flöt passet på bra kan köra tyngre på baksidan axlar nu ...vilket är kul .
 
Fått lite frågor varför jag köra med både en PT och en Coach som är PT också, mitt val att göra det är för att få två ögon på det hela . Sedan min Coach tävlar själv väldigt mycket nu under våren , medans min PT kör tävling nära vintern. Så nu blir det mycket träning med min PT , kommer sedan gå över mer träning med min Coach . Detta gör att jag känner att jag har konstant stöd i träningen och inte hamnar på efterkälken på något vis, det som blir kruxet är att försöka komunicera mellan dom haha
MIn Coach har lagt upp kost samt träning, då jag inte hunnit träna med min coach än ...så blir det att jag får berätta för han vad som inte funkar för min kropp. Sedan blir det att jag får komma på lösningen med min PT , som sedan undrar vad min coach har för tanke bakom upplägget ...
Ja ni hör ju hahaa , blir lite rörigt.....men jag tror det kommer bli bra :) Det är lite pussling men så det är , hoppas i maj kunna köra mitt första pass med coachen så han får se i alla fall.
 
Men är som sagt sjukt tacksam över stödet jag får från min PT Rasmus ,sedan även stödet min Coach Joseph ger. Ramus stöttar upp träningen och Joseph har full koll på kosten och allt runt där.
Det är en så kallad Lyx jag unnar mig i livet , jag investerar i min kropp!!
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela