misstyndero

Halv vilo vecka

Publicerad 2013-11-28 07:32:33 i Träning, Vardag,

Hej på er !

Ja var ska jag börja , jobbigt trött sedan helgens nyktra bravader i helgen haha , men underbar helg . 

På måndag skulle jag kört ben , men fick mycket jobbig info dumpad över mig och de tog ner mig totalt tyvärr . Men pallad mig iväg till min naprapat Johan , fick alla spänningar bort jagade . Var behövligt efter de samtal jag fått på dagen , sedan blev de shopping av lite julklappar . 

Tisdag var de upp morgon kardio , världens bästa ryggpass på kvällen . Var helt varm i ryggmusklerna på kvällen och igår / idag kan jag knappt andas utan att känna av de: D happy delux

Igår morgon kardio och mage 30 min på morgonen , jobb och dekorera jul på kontoret :) 

Sedan handla julklappar :) 

Idag blev de bara 30 min kardio sedan började rummet snurra haha , så blev bara att hoppa av .

Blir sammanlagt 4 pass denna vecka bara , så lite halv vilovecka för mig . Varit mycket på jobbet och imorgon är det julfest ! Samt lördag lights ;) så kan ju sägs jag kommer dansa så mycket i helgen . Imorgon och på lördag tar jag paus från kostschemat , men på måndag är det fullt fokus fram till 20 dec ! 

Provade väga mig imorse och nu har vikten börjat släppa , men tror jag bara bränner fett på ryggen känns de som haha 

Men vi får se , ska hitta någonstans att göra kroppsmättning innan jul så jag får se hur långt jag kommit på lite mer än 6 månader :) 

Nu mot jobbet , äntligen slutat snurrat Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela