misstyndero

Utbuktande disk

Publicerad 2014-04-23 09:16:44 i Träning, Vardag,

Hej på er , sorry tien försvinner rätt ofta och då hamnar bloggen på sidan av. Men men träningen har flytit på förra veckan blev lite tam , då det bar upp till fjällen och jag lyckades få ont i ryggen :/
Tyckte de släppte efte och blev bättre , eller i alla fall helt okej . Bokade för säkerhetsskull tid hos min naperapat Johan , inget mer med det helgen fortsatte i klassis Påsk anda ala holm men vänner familj och släkt.
Lite kortare promenader då jag hade en hel del smärta men var hanterbart, på söndagen bar det av mot sthlm igen men hann förbi sundsvall och säga hej till min underbara farmor.
sammanfattningsvis super mysig helg och så skönt att få vara i vemdalen igen :)!
 
 
Så vad är det som har hänt med min rygg?? Ja ni på något vis från bilåkningen har jag lyckats skapa en utbuktande disk mellan L3 och L4 ...ja vad ska jag säga . Jag kan ja ;P   I alla fall efter en behanling hos johan känns det mycket bättre , han fick loss muskel krampen i sätes musklen som låtse verkligen allt . Gjorde så fruktansvärt ont ...visst de brukar kännas men denna gång grät jag av att det gjorde ont. vi fick inte loss allt å min kropp säger ifrån efter visst mycket och då kan man inte göra så mycket mer , men det värsta är borta :)
Blev även tejpad över ryggen med Kinesiotejp , en ny känlsa kan jag säga den släpper lite på smärtan .Bara googla så får ni upp lite varför man använder den osv . Så nu blir det Rehab i några veckor ...
 
I alla fall i och med detta så är det förbud på marlyft, knäböj , stångrodd, raka mark .....tråkigt.Då blir det mer nötning på Axlar och Armar i den mån jag kan :)
 
Igår PT pass med Rasmus lika kul som vanligt, min kropp spökar så igår för första gången på ett halvår så var helt plötsligt vänster sida starkare hahaha . Passet flöt på bra känner mig riktigt stark i vissa övningar och svagare i andra , lite så det är.
 
Längtar efter få köra ett pass med coachen nu , känns som det är mycket i tränigen vi behöver gå igenom och viss kost . Kosten flyter ju på...fortfarande jobbigt vissa dagar att äta så mycket , det tar sig sakta men säkert. Träningen ja ....kan inte supersetta då det påverkar min axel och den lätt låser ihop sig , så får delala upp passen vissa ggr och köra var övning för sig.
 
Min coach tävlings period är strax över så då måste vi ses , så¨det känns lite tryggare i det hela.
 
nä nu fortsätter stående jobbet från skrivbordet
 
kram på er
 

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela