misstyndero

hej från snöiga hyttan :)

Publicerad 2009-02-22 11:44:31 i Vardag,

ja de har snöat i 4 dagar nu....så snart hr vi lätt 1 meter snö:P....... men livet rullar på ...är hund vakt åt nicki medans tess är på en mini semester :) vi har de mysigt igår, var vi ute med killarna ute och grilla  hade jätte msyigt :) rasmus fick för sig att han skulle spruta eld:P haha  de gick bra de flesta gångerna:P vi var ute lite över 2 timmar :P sen på kvällen åt ja meddag med lill och stor erik, åt middag med dem i fredags med.....i fredags åt vi ett otroligt gott kött med potatis,sharlotten lök och vitlök.....gjorde även hemma gjord bea sås :P så sjukt gott...ni som känner mig vet hur kräsen ja är:P så de var lovely :)  igår åt vi pasta carbonare inte rätt stavat troligen men men haha :P sen såg vi melodifestivalen :) johanna kom också över :)
annars ...de har varit mycket denna vecka, allt ifrån psykiskt till fysiskt....men de är så de är....avslutade en kusr nu i fredags...ska börja en ny nu på måndag....går i skolan hela veckan förutom på fredag...så vi sticker ev till tess på torsdag kväll..... ska bli skönt att komma bort härifrån...
annars på onsdag får vi info om en event kusr som har öppnats här för oss..... så får se om ja kanske läser en termin till... känner att ja vill jobba med spa och event så de kanske är en bra kurs för mig att läsa...men men får se...

nu längtar ja bara efter mina vänner som ja inte får träffa så mycket elelr inget alls innan sommaren.... de känns verkligen.......huaa....men men kommer bli så skönt att träffa dem då ja kommer hem :D kommer troligen gråta...ni vet ju hur ja e..
saknar mina "lossas" syskon med ....pappa mm

men men är här nu ska fixa detta ....nicki håller med genom en suck haha ....hon e lite trött hon fick en lång prommis i morsse :P  här kommer lite bilder sen helgen osv :)
chiao

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Följ min resa mot Bodyfitness Scenen år 2015 , det kommer bli en jälka resa .Träning, mat , konserter och allt annat som kan snurra i livet .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela